HERBES I FRUITA

Agafem fruites de casa nostra, de moment, maduixes, magranes... i les barregem amb herbes aromàtiques nostres, marialluïsa, farigola, menta...
Premsem en fred les fruites i el regalim entre àcid i dolç amb aroma i color dóna emoció a la infusió que hem preparat amb les millors herbes aromàtiques.
Un garbuix de vitamines, antioxidants i energia amb efectes beneficiosos de les herbes.
Ben remenat... podem fer còctels, aromatitzar infusions, vinagretes, amanides de fruita, creps, pastissos, gelats.

salut

RENDABILITAT i SALUT Aquests xarops són molt rendibles: amb una ampolla del nostre xarop de mig litre (500cc) de capacitat, podem obtenir fins a 10 gots de refresc de 300cc, amb molt menys sucre que el que prenem amb els refrescos que coneixem!
Si a més l’utilitzem per aromatitzar, cuinar, banyar...l’ampolla ens dona molt joc!!!

Artesans

ARTESANALS I NATURALS El sucre és el nostre aliat per aconseguir que els xarops es conservin, el pH de l’àcid cítric i l’extracte de llavor d’aranja hi col·laboren. Aquests i l’envasament en calent, encara bullint i sortint de l’olla, són els mètodes que emprem per a la conservació. Per tant, quan els obriu millor que els conserveu a la nevera.
LES NOSTRES ESTRELLES CONVIDADES:
Malgrat que els fabriquem aquí, importem la recepta ―en exclusivitat­―, l’experiència i la creativitat d’una catalana a Suïssa, La Fée des Sirops. Fem aquí els xarops amb els seus coneixements i les seves arrels, “Prova i beuràs!!” el Xarop de Genciana, el d’Absenta i el de 9 Espècies.(de moment els tres en preparació).

Productes ECO

Opció natural emprea en el seu xarop ingredients biologics, sucre de canya bio i herbes certificades. El sucre de canya ecològic no conté restes de productes químics fitosanitaris, ja que ha estat cultivat sense pesticides i no s'ha modificat genèticament. Els nostres xarops han obtingut el certificat del CCPAE com a PRODUCTE ECOLÒGIC.

turisme rural

JA TENIM OBERTA LA NOSTRA BOTIGA VIRTUAL! PODEU COMPRAR ELS NOSTRES PRODUCTES (XAROPS ECO DE FRUITES I HERBES) ONLINE, US ELS PORTEM A CASA. L'obrador d'Opció Natural, és al Mas ca la Coixa, de Tortellà, La Garrotxa. El Mas ca la Coixa, també ofereix estades de turisme rural de fa 15 anys. Acull petits grups de 4 persones en diferents allotjaments enregistrats i legalitzats com a Masoveria. Més entenedor, és dividit en apartaments individuals (Masoveries) amb dues habitacions, dos banys, menjador i cuina cada un. Si us allotgeu al mas, en qualsevol dels apartaments que s'ofereixen, podreu adquirir els xarops d'Opció Natural a un preu especial. Vegeu la masia de turisme rural Mas ca la Coixa aquí: www.rurals.com MAS CA LA COIXA, REGISTRES DE TURISME: PG-000171-47; PG-000202-60; PG000217-28; PG-000703-10